Om mig

Mitt foto
Den här bloggen började som ett försök att skildra livet i Austin, Texas och fortsätter nu som en skildring av Göteborg. Den handlar fortfarande om samhället och om livet och den handlar fortfarande om att vara gay och förhoppningsvis merry. Välkommen, lilla människa!

torsdag 2 februari 2012

Food trailers

Hello allihopa everybody!


Lisa har anlänt!

Idag ska det bland annat handla om mat food. Och trailers. Food trailers. De finns ganska mycket överallt och de är underbart skabbiga. Vissa är blanka och fint polerade och vissa är enbart skabbiga och vissa är roliga och vissa är inte så roliga. Men maten alltså, den är angenäm. Som Colby så fint påpekade, det känns som att hela Austin är en festival. Som att vi sitter och bärsar och smaskar på en festival. Så, Colby är alltså här nu, från Norrland, fast New York, kom hit för några dagar sedan och vi har hunnit med en hel massa bus och kul. Plaskat i en damm, käkat deep pan pizza pie och cup cakes.

Igår så
- solade vi på en filt,
- badade vi i en pool som inte var vår fast vi lånade den,
- åt vi på en veg/veganrestaurang och det var ganska gott, men riset var inte tillräckligt kokt.
- drack vi bärs på två olika ställen, det andra med mycket folk och food trailers, det första med mindre folk och inga trailers. Fast båda hade lampslingor som hängde och prydde sin plats lite här och där.
- kollade vi på klipp från Skilda Världar. 

Lisa får helt enkelt ställa upp på det här med fotografier.

Idag så
- har vi kollat på Colbys speciella resa genom Staterna,
- har vi kollat på kartor för att se hur långt det är mellan olika städer och Austin, för att vi vill åka dit och hälsa på,
- har vi käkat bamsegod taco från en mexikansk food trailer
- samt cruisat runt en smula i vår feta ride som vi lånat av Emilys bror.


- Ikväll ska vi på First Thursday och kanske inte dricka så jättemycket bärs, för jag fick lite nog igår.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar